Start side / Om os selv


En varm velkomst ønskes af
Koch and Magdel Pretorius
Dine værter og ejere af
Namatubis Hunting Safari


Tag venligst en tur rundt på vores hjemmeside, og se hvad vi kan tilbyde. Du kan til enhver tid kontakte os, hvis du har brug for mere information, eller hvis du vil reservere.

Enestående jagtoplevelser kombineret med bjergtagende natur, fascinerende dyreliv og Namibisk charme venter dig.


Namatubis Hunting Safari er et 15 år gammelt familie foretagende, og vi er stolte af, at kunne tilbyde entusiastiske jægere helt ekstraordinære jagtoplevelser og vore hjertevarme gæstfrihed. Namatubis Hunting Safari ligger i det nordlige Namibia 335 km nord for hovedstaden Windhoek og kun 80 km syd for den verdensberømte Etosha nationalpark. Vi kan tilbyde en forjættende smagsprøve på dette kæmpestore, øde og tørre men uforglemmeligt smukke land som er vores hjem.

Landet er rigt facetteret og har vide horisonter. Derfor jager vi i forskellige områder af Namibia på tilsammen 80 000 Ha. Vi kan tilbyde traditionel jagt til den jæger, der vil jage til fods og gå nogle km hver dag, men også til den jæger der foretrækker jagt fra velbeliggende udsigtpunkter og skjul. Buejagt kan udøves i særlige områder.

Højeste kvalitet er rygraden i vores forretning, dette gælder uanset, om du er interesseret i ophold under enkle og ukomplicerede former, eller du ønsker lidt mere luksus og elegance. Vores forskellige muligheder for ophold og vort traditionelle køkken kan tilfredsstille både den mest barske jæger og de som blot nyder udendørsliv og at se det vidunderlige dyreliv, som vi kan tilbyde.

Grundlæggende information om lovgivning og vejr samt andre vigtige oplysninger om Namibia:

Kort

Map