Jachtgebieden
We bieden 4 verschillende jacht-ervaringen aan die, indien gewenst, ook gecombineerd kunnen worden.

Namatubis & Omgeving

Dit is ons hoofd-jachtgebied en al het wild, vermeld in de prijslijst, kan daar bejaagd worden. Het gebied is ongeveer 45.000 hectare groot; de helft van die oppervlakte is goed afgerasterd terwijl de andere helft een vrije wildbaan kent. Het landschap bestaat uit vlakte's, begroeid met mopani-bos, en hier en daar wat heuvels en puntige bergen.

Phantom of Amolinda

Deze jacht-paradijsjes bevinden zich 100 120 km van Namatubis, zijn ieder ongeveer 20.000 hectare groot en kennen een vrije wildbaan zonder hoge afrastering; het wild zwerft daar vrij rond. De jacht kan hier op dag-basis worden gedaan, hetgeen inhoudt dat u op Namatubis verblijft en 's-ochtends vroeg naar het jachtgebied vertrekt en dezelfde dag 's-avonds weer teruggebracht wordt naar Namatubis; u kunt ook kiezen voor een verblijf in een basisch, mobiel tenten-kamp ter plaatse zonder al te veel luxe. De gebieden zijn heuvelachtig met mooie vlakte's en droge rivier-beddingen. Phantom and Amolinda verdienen beslist uw overweging als u een avontuurlijk aangelegde jager bent. De te bejagen trofeeƫn in deze jachtvelden zijn kudu, gemsbok, bergzebra, hartebeest, springbok en vlakvarken.

Kalahari

De Kalahari ligt in het zuidelijk deel van NamibiĆ«, circa 800 km van Namatubis. Het gebied bestaat voor het overgrote deel uit zand-duinen en gras-vlakte's. Het jagen te voet is hier een serieuze uitdaging en schoten van 200 250 m zullen het gemiddelde zijn. Op sommige plaatsen is dit gebied vrijwel onherbergzaam en daarom is het ook bijna onbewoond… onaangeraakt. Voeg aan deze vreemde eenzaamheid de aanblik van een alleenstaande kameeldoorn boom en bewegende duinen en u zult vertrekken met een blijvende impressie dat u deelgenoot bent geweest van iets dat groter is dan iemand zich kan voorstellen. Een gezellige lodge in de direkte nabijheid van het jachtgebied zorgt voor de nodige accommodatie en jagers kunnen verwachten zwartneus-impala, waterbok, springbok, gemsbok en ander vrij rondzwervend wild te vinden.

Boog-jacht

Boogjacht kan worden uitgevoerd op Namatubis in een separaat gebied dat speciaal is ingesteld op deze vorm van jacht. U vindt er een tiental schuilplaatsen, strategisch opgesteld en verspreid over het gehele gebied. Stel uzelf in op een werkelijk zeer gedenkwaardige jacht-beleving.