Jagtområder
Vi kan tilbyde 4 forskellige jagtområder, som eventuelt kan kombineres.

Namatubis Og Nærtliggende Områder

Dette er vores vigtigste jagtområde, og her kan alle de arter der er omtalt i prislisten skydes. Af områdets 45.000 ha er ca. halvdelen hegnet med høje vildthegn, og i den anden halvdel, kan vildtet bevæge sig frit. De flade sletter er bevokset med mopani bushveld imellem de få spredte taggede småbjerge.

Phantom Eller Amolinda

Dette jagtparadise ligger 100 - 120 km fra Namatubis. Arealet er på 20.000 Ha, og her er ingen vildthegn, så vildtet kan bevæge sig frit. Under jagten kan du enten bo på Namatubis og starte derfra tidligt om morgenen, eller du kan vælge at bo i en mobil teltlejr uden luksus. Jagtområdet råder over bjerge, sletter og udtørrede flodlejer. Hvis du er en jÆger med sans for eventyr, bór du bestemt overveje Phantom og Amolinda. De vildtarter der kan jages her er: Kudu, oryx, mountain zebra, hartebeest, springbuck og warthog.

Kalahari

Kalahari ligger I den sydlige del af Namibia ca. 800 km fra Namatubis. Det er et område som mest består at sandklitter og græs sletter. Jagt til fods er en virkelig udfordring, og skydning på 200-250 m afstand vil være almindeligt. Nogle steder er praktisk taget ubeboede og derfor helt uberøørte. Tilføjer du til dette synet af et ensomt Camelthorn træ og klitter der hele tiden ændre sig, så har du et område, som du kun kan forlade med et varigt indtryk af, at du har været en del af noget, der er større end du kan forestille dig i livet. En hyggelig lodge i nærheden af jagtområdet, tilbyder overnatning, og jægere kan forvente at finde black-faced impala, waterbuck, springbuck, oryx men også andre arter der lever frit i området.

Buejagt

På Namatubis findes et separat område, hvor der udelukkende jages med bue. Her finder du 10 forskellige skjul spredt i området. Her kan du vente dig en virkelig mindeværdig jagt.